×

Halle trakteert

We willen al onze inwoners oproepen om in eigen stad te winkelhieren en af te halen bij onze Halse horeca. Door de coronacrisis beleven onze handelaars & horeca immers moeilijke maanden. Door lokaal te kopen en consumeren, vergroot jij hun overlevingskansen. En dankzij de Halle trakteert-bonnen van de stad kan je genieten van een korting van 10% op je eerste aankopen. Deze actie kwam tot stand met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Wat is een Halle Trakteert-bon?

Koop je een Halle trakteert-bon, dan geniet je van 10% korting. Je kan kiezen uit bonnen met een waarde van 25, 50 of 100 euro.

Wie bijvoorbeeld een bon van 100 euro koopt, moet dankzij de stadskorting maar 90 euro betalen.

Let wel: 100 euro is ook de maximumwaarde die je per persoon kan uitgeven via een Halle Trakteert-bon. De stad neemt dit initiatief als een onderdeel van de steunmaatregelen voor de lokale handelaars en horeca na de coronacrisis.

Hoe werkt het precies?

  • Koop je waardebon(nen) online.
  • Gebruik de kortingscode HALLETRAKTEERT als je afrekent
  • Je krijgt meteen na je aankoop een QR-code toegestuurd via e-mail
  • Deze QR code kan je bewaren in je mailbox, in onze Stadsapp of afdrukken
  • Met deze QR-code kan je betalen bij onze lokale handelszaken, marktkramers en horeca. De “Halle trakteert”-bon heeft een geldigheidsduur van 2 maanden vanaf je aankoop.
  • Je mag je waardebon op meer dan 30 verschillende adresjes gebruiken en zo verschillende lokale handelaars en marktkramers steunen

Bij welke lokale handelaars kan ik terecht?

Bij alle handelaars en horecazaken die je terugvindt in deze lijst. En dat zijn er intussen bijna 50! Om deze actie te financieren maakt de stad in totaal zo’n 10.000 euro vrij. En ‘OP = OP’. Van zodra het voorziene budget is opgebruikt voor deze actie, stopt de actie. Snel zijn is dus de boodschap. De “Halle trakteert”-bon heeft een geldigheidsduur van 2 maanden vanaf je aankoop.

Let op! De bonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van tabakswaren en/of kansspelen.

Raadpleeg het volledige reglement