×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Deel deze inhoud via email

Ik moet werken tijdens de paasvakantie, waar kunnen mijn kinderen terecht?

De buitenschoolse kinderopvang de Varkenssnuit en speelplein Joepie zullen tijdens de paasvakantie geen activiteiten organiseren om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Maar natuurlijk laten we de ouders die werken in de gezondheids- of de veiligheidssector niet in de steek.

Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden alle ouders opgeroepen om hun kinderen zo veel mogelijk thuis op te vangen. Als gevolg daarvan wordt het aanbod van de buitenschoolse kinderopvang De Varkenssnuit tijdens de paasvakantie geschrapt. Ook het speelplein Joepie annuleert alle activiteiten. Op die manier waken we over de gezondheid van de begeleiders en de deelnemers en beperken we de verspreiding van het coronavirus.

Maar er wordt wel noodopvang voorzien in BKO De Varkenssnuit. Maar dit is enkel voor kinderen van ouders die werken in een cruciale sector, zoals door de federale en Vlaamse overheid bepaald werd. Het gaat dus om ouders die actief zijn in bijvoorbeeld de gezondheids- of voedingssector of om veiligheidspersoneel. Ook kinderen die omwille van een moeilijke situatie tijdelijk nood hebben aan een dagbesteding buiten huis zijn welkom.

Zij kunnen zich voor 31 maart melden via bko@halle.be.
De ouders van kinderen die reeds ingeschreven waren voor de buitenschoolse kinderopvang worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem dan contact op met Jeugd & Onderwijs via jong@halle.be of 02 365 98 30.

Lees meer op halle.be