×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Eerste hulp bij evenementen

Onze stad leeft! Met talloze fuiven, feesten, sportwedstrijden en tentoonstellingen maken jullie van Halle een bruisende stad. Daarom staat het team Evenementen van Stad Halle ook klaar voor jouw evenement.

Heb jij plannen voor een topevenement?

Vermijd dan vertraging en frustraties. Plan alles tijdig in en doe vooral beroep op het team Evenementen. Zij bieden jouw de nodige administratieve en logistieke ondersteuning. Meld jouw evenement in het evenementenloket. Je stuurt hiervoor een mail naar evenementenloket@halle.be. Organiseer je een openbaar evenement? Vul dan een onderstaand webformulier in.

Stap voor stap naar een mooi evenement.

Om jou te ontzorgen en om alle nodige diensten en betrokkenen op de hoogte te brengen is er een minimale doorlooptijd nodig van jouw aanvraag. Vul je aanvraagformulier dus tijdig in. Bereid je grondig voor en vraag gerust om hulp. Let op! De vermelde termijnen zijn minimumtermijnen. Ze beginnen pas te lopen wanneer jouw aanvraagdossier volledig is. Heb je niet meteen het antwoord op alle vragen? Zijn er zaken die nog onduidelijk zijn? Het team Evenementen helpt je graag stap voor stap naar een mooi evenement. Maak een afspraak met het team in CC ’t Vondel. Je vindt de contactgegevens onderaan op deze flyer.

Wat is dat nu, een evenement?

Wij omschrijven ‘een evenement’ als een georganiseerde gebeurtenis die verplaatsbaar is en waarbij muziek, kunst, cultuur, natuur, sport, religie, wetenschap of een combinatie van deze centraal staat. Een evenement is meestal publiek toegankelijk. Bij publieke evenementen komen wel wat randvoorwaarden kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parkeerverbod, het afzetten van de openbare weg voor een fietswedstrijd, het vinden van een geschikte locatie, technische en logistieke steun, uitlenen van materiaal enzovoort. Het team Evenementen ondersteunt je hier graag bij. Deze logistieke steun geldt alleen voor evenementen aangegeven in het evenementenloket.

Organiseer je binnenkort een evenement? Schat de Covidrisico's dan juist in!

Het COVID Event Risk Model helpt een event COVID-veiliger te maken en werd in samenwerking met wetenschappelijke experts, gespecialiseerde onderzoekers en de Alliantie van Belgische Event Federaties ontwikkeld. Met dit model kan je inzicht verwerven in het COVID-veiligheidsrisico van elk event. Dit wordt weergegeven met behulp van een kleurenlabel: groen, oranje, rood. Scan jouw event en genereer je persoonlijke COVID Event Risk Model via de knop hieronder. Het resultaat laad je op bij je evenementaanvraag.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons: evenementenloket@halle.be | 02 365 97 85

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Na je melding delen we het evenement in volgens 3 types:

Zoek je nog meer informatie rond het organiseren van je evenement en welke rol de stad hierbij kan spelen?
Misschien vind je hieronder wel een antwoord op je vragen. Zoniet, stel ze via evenementenloket@halle.be

Meer info en contact