Personeelszaken en personeelszorg

Type
Dienst
Locatie
Administratief centrum
30 Auguste Demaeghtlaan
1500 Halle 

Vacatures

Verpleegkundigen 'Zonnig Huis'

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt verpleegkundigen voor de nachtdienst.

 

 

Deeltijds zorgkundigen voor WZC Zonnig Huis

Heb je zin om van het Zonnig Huis een echte thuis te maken voor de bewoners? Een thuis waar niet alleen hun zelfstandigheid wordt ondersteund en de nodige verpleegkundige en morele bijstand wordt gegeven, maar ook  rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de bewoners?

Voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoeken wij zorgkundigen - deeltijds (28u/week).

 

Deskundige tewerkstelling en sociale economie

We zijn op zoek naar een deskundige tewerkstelling en sociale economie voor Zuidwest Rand (B1-B3) (contract onbepaalde duur). Solliciteren kan tot uiterlijk 10 maart 2019!

Zuidwest Rand geeft ondersteuning aan sociale economie ondernemingen en initiatieven. Het voert de regierol uit voor stad Halle en de gemeenten Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel.

Deskundige openbaar domein B1-B3 (coördinator projecten/landmeter)

Ben je geboeid door openbaar domein? Hebben opmetings-, verkaveling- of rooilijnplannen voor jou geen geheimen?  En ben je bovendien iemand die zeer graag initiatief neemt? Dan denken we dat deze vacature je ongetwijfeld zal interesseren!

De stad Halle zoekt:

Deskundige openbaar domein B1-B3 (coördinator projecten/landmeter) – voltijds 37,5 u - (er wordt een wervinsgrserve aangelegd voor 3 jaar)