Personeelszaken en personeelszorg

Type
Dienst
Locatie
Administratief centrum
30 Auguste Demaeghtlaan
1500 Halle 

Vacatures

Verpleegkundigen 'Zonnig Huis'

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt verpleegkundigen voor de nachtdienst.

 

 

Deeltijds zorgkundigen voor WZC Zonnig Huis

Heb je zin om van het Zonnig Huis een echte thuis te maken voor de bewoners? Een thuis waar niet alleen hun zelfstandigheid wordt ondersteund en de nodige verpleegkundige en morele bijstand wordt gegeven, maar ook  rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de bewoners?

Voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoeken wij zorgkundigen - deeltijds (28u/week).

 

deskundige tewerkstelling en sociale economie

We zijn op zoek naar een deskundige tewerkstelling en sociale economie voor Zuidwest Rand (B1-B3) (contract onbepaalde duur). Solliciteren kan tot 15/12!

Zuidwest Rand geeft ondersteuning aan sociale economie ondernemingen en initiatieven. Het voert de regierol uit voor stad Halle en de gemeenten Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel.

teamverantwoordelijke cultuurcentrum

Zin om het cultuuraanbod mee vorm te geven? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

De stad Halle zoekt een teamverantwoordelijke cultuurcentrum (statutair A1-3). Solliciteren kan tot 18/12

De stad legt een wervingsreserve voor 3 jaar aan.

deskundige woonbegeleider B1-3 (Woonwinkel Zennevallei)

Zin om mee te werken aan een stad waar het aangenaam en betaalbaar wonen is? Zin om mensen te ondersteunen/wegwijs te maken  in het woonaanbod in de Zennevallei? Zin om het woonbeleid mee vorm te geven in Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

De stad Halle zoekt:

een deskundige woonbegeleider B1-3 – contract onbepaalde duur – voltijds (37u30) voor het intergemeentelijk project ‘Woonbeleid Zennevallei’ (de stad legt een wervingsreserve voor 3 jaar aan)