×

Corona

Coronamaatregel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget purus id sapien venenatis vestibulum. Curabitur consectetur erat sed accumsan volutpat. Integer vulputate accumsan enim tincidunt finibus. Curabitur dictum orci vel ex condimentum, vitae fringilla urna efficitur. Morbi ligula enim, mattis in lacus non, commodo consequat sem. Duis eget accumsan enim. Praesent volutpat metus elit, ac dapibus leo ultrices vel. Nunc tempor pharetra dictum.

Nunc augue elit, ornare sit amet nisi eget, ullamcorper placerat magna. Suspendisse quis auctor mi. Mauris cursus viverra purus non pellentesque. Mauris eget vulputate lacus, nec fermentum lectus. Nulla maximus mauris et elit gravida aliquam. Suspendisse porta ipsum vitae tortor tempor, eget vulputate ipsum placerat.

Sectie

Personeelszaken en personeelszorg

Type
Dienst
Locatie
Administratief centrum
Auguste Demaeghtlaan 30
1500 Halle 

Vacatures

Verpleegkundigen 'Zonnig Huis'

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt verpleegkundigen voor de nachtdienst.

 

 

Deeltijds zorgkundigen voor WZC Zonnig Huis

Heb je zin om van het Zonnig Huis een echte thuis te maken voor de bewoners? Een thuis waar niet alleen hun zelfstandigheid wordt ondersteund en de nodige verpleegkundige en morele bijstand wordt gegeven, maar ook  rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de bewoners?

Voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoeken wij zorgkundigen - deeltijds (28u/week).

 

Jobstudenten verzorgenden weekendwerk

Volg je een opleiding tot zorgkundige of verpleegkundige en wil je graag een centje bijverdienen in het weekend? Heb je een hart voor ouderen en wil je van het Zonnig Huis graag een warme thuis maken voor de bewoners? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Stad Halle zoekt ...

 • jobstudenten verzorgenden voor weekendwerk in het woonzorgcentrum Zonnig Huis

Deeltijds nachtverpleegkundige Woonzorgcentrum Zonnig Huis

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt een halftijds verpleegkundige voor de nachtdienst.

Gemeenschapswacht

Zin om mee te bouwen aan een aangename, leefbare en veilige stad? Ben jij erg sociaal vaardig? En weet je als geen ander hoe je problemen kan ontzenuwen? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.

De stad Halle zoekt 2 gemeenschapswachten

Ergotherapeut(e) woonzorgcentrum Zonnig Huis

De afdeling transmurale zorg heeft tot doel mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis of in hun ‘nieuwe thuis’ te laten wonen. Via activiteiten, contactmogelijkheden, vormingsmomenten, inschakelen van vrijwilligers en het aanbieden van een ‘beschermde’ woonvorm wordt getracht ouderen zo lang mogelijk hun zelfstandig- en waardigheid te laten behouden. 

Deskundige projecten in functie van gelijke kansen

Werk jij graag projecten uit van a tot z? Beschik jij over een gezonde dosis sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.

De stad Halle zoekt:

 • Deskundige projecten in functie van gelijke kansen – contractueel – bepaalde duur – voltijds (37u30)

Deskundige ICT B1-3

Heb jij een grondige softwarekennis, een sterk inzicht in netwerkbeheer, servers en hardwarecomponenten? Dan ben jij misschien de deskundige die wij zoeken!

De stad Halle zoekt:

 • Deskundige ICT B1-3 – contract onbepaalde duur – voltijds (37u50)
  (aanleg wervingsreserve voor de duur van 3 jaar)

Helpdeskmedewerker C1-3

Als helpdeskmedewerker maak je deel uit van een hecht team dat instaat voor de dagelijkse IT-ondersteuning van de medewerkers van stad en OCMW Halle.  Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het team van ICT voor de medewerkers van stad en OCMW.

De stad Halle zoekt:

 • Helpdeskmedewerker C1-3 – contract onbepaalde duur – voltijds (37u50)
  (aanleg wervingsreserve voor de duur van 3 jaar)

Clusterverantwoordelijke ICT A1-3

De cluster ICT levert efficiënte en effectieve ondersteuning van de medewerkers van de stad door een continue en performante aanlevering, monitoring en onderhoud van applicaties, systemen, netwerken en services. Heb jij zin om dit team te leiden? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

De stad Halle zoekt:

 • Clusterverantwoordelijke ICT A1-3 – contract onbepaalde duur – voltijds (37u50)
  (aanleg wervingsreserve voor de duur van 3 jaar)

Teamverantwoordelijke thuiszorg

Je bent sociaal ingesteld? Je helpt en begeleid graag mensen die thuis wat hulp kunnen gebruiken? Dan ben jij de teamverantwoordelijke die we zoeken!

De stad Halle zoekt:

 • een teamverantwoordelijke thuiszorg (maatschappelijk werker) - voltijdse