Personeelszaken en personeelszorg

Type
Dienst
Locatie
Administratief centrum
30 Auguste Demaeghtlaan
1500 Halle 

Vacatures

Verpleegkundigen 'Zonnig Huis'

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt verpleegkundigen voor de nachtdienst.

 

 

Deeltijds zorgkundigen voor WZC Zonnig Huis

Heb je zin om van het Zonnig Huis een echte thuis te maken voor de bewoners? Een thuis waar niet alleen hun zelfstandigheid wordt ondersteund en de nodige verpleegkundige en morele bijstand wordt gegeven, maar ook  rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de bewoners?

Voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoeken wij zorgkundigen - deeltijds (28u/week).

 

Jobstudenten verzorgenden weekendwerk

Volg je een opleiding tot zorgkundige of verpleegkundige en wil je graag een centje bijverdienen in het weekend? Heb je een hart voor ouderen en wil je van het Zonnig Huis graag een warme thuis maken voor de bewoners? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Stad Halle zoekt ...

  • jobstudenten verzorgenden voor weekendwerk in het woonzorgcentrum Zonnig Huis

Deeltijds nachtverpleegkundige Woonzorgcentrum Zonnig Huis

Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor bewoners in een woonzorgcentrum ? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van bewoners? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoekt een halftijds verpleegkundige voor de nachtdienst.

Logistiek assistenten Zonnig Huis

Ben jij iemand die graag zorg draagt voor anderen? Heb je bovendien een hart voor de bewoners van een woonzorgcentrum? En zoek je een tewerkstelling dicht bij huis? Contacteer ons want voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis zoeken we nog een aantal helpende en zorgende handen.

De stad Halle zoekt: logistiek assistenten voor het woonzorgcentrum Zonnig Huis.

Arbeider voor de reinigingsdienst

Hou jij van een nette stad? Werk je ook liever buiten dan binnen? En hou je van heel veel afwisseling in jouw job? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken !

De stad Halle zoekt:

Arbeider voor de reinigingsdienst – contract onbepaalde duur – voltijds (37u50) (tevens wordt er een wervingsreserve aangelegd voor een periode van 3 jaar).

Meer info ? Kom dan zeker langs op onze info-avond op woensdagavond 18 december om 18 uur in het stadsmagazijn, Suikerkaai 32 te 1500 Halle.  

Solliciteren kan tot 23 december.