×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Tot 150 euro subsidie voor een buurtfeest

buren die een feestje geven

Heb je al lang zin om eens samen met je buren te feesten? Zou je de zomer graag afsluiten met een barbecue in de speelstraat? Of wil je gewoon een gezellig samenzijn organiseren in de wijk? Het stadsbestuur wil graag een steentje bijdragen met een subsidie!

Een sterk sociaal weefsel in jouw buurt of straat is zeer belangrijk. Want vele fijne en gezellige buurten vormen samen een veilige en leefbare stad. Om deze buurtfeesten aan te moedigen, kan je bij de stad een aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal €150. Dit bedrag kan je gebruiken om een deel van de organisatiekosten te financieren.

Welk feest komt er in aanmerking?

De voorwaarden, de procedure, de mogelijkheid tot uitlenen van materiaal en de nodige formulieren vind je op www.halle.be/toelage-voor-buurtfeesten. Hou er rekening mee dat je het aanvraagformulier twee maanden voor het buurtfeest moet indienen.

Belangrijk is dat je het buurtfeest ook meldt bij Evenementen. Download het aanvraagformulier op halle.be/vergunningen/evenementenvergunningen. Vul dit in en stuur het naar evenementenloket@halle.be of naar Evenementen, J. Possozplein 40 in Halle.

Meer info en contact:
Terug naar overzicht