Workshop Moderne Kalligrafie: Basis *volzet*

Deze workshop is volzet: er zijn nieuwe data beschikbaar: https://liesbetmerens.be/collections/workshops

Wil je graag de basis leren van Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder, we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat met pen en inkt.

Hier zet je de eerste stappen in de wereld van Moderne Kalligrafie zodat je zelf thuis verder kan oefenen. Van hoe je de penpunt (nib) op je penhouder plaatst tot de beste manier om je pen te gebruiken. Je gaat ook je eerste letters te kalligraferen. We besteden veel aandacht aan het schrijven van dunne en dikke lijnen met de spitse pen omdat dit de basis van het alfabet is.

Je krijgt uitleg van Liesbet Merens, ze is al lange tijd bezig is met Moderne Kalligrafie en is erdoor gepassioneerd is. Doordat de plaatsen beperkt zijn (max. 10 personen) is er tijd genoeg voor persoonlijke begeleiding en kan je al je vragen stellen. Er wordt ook extra materiaal voorzien om uit te testen.

In je inschrijving zit ook de starterskit bestaande uit een nikko G penpunt (nib), een pennenhouder, inkt, papier, klembord en oefenbladen die je tijdens de workshop kan gebruiken én ook mee naar huis mag nemen om verder te oefenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Liesbet Merens Kalligrafie
Floralaan 14, 1501 Buizingen (Halle)
Wanneer
This event is finished.
Thema
Prijs
€ 49.0
Suggestie over deze website?