×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Vrouweninitiatie waterpolo

Ik ben een vrouw: check! Ik ben als een vis in het water: check! Ik hou van de ambiance van een recreatieve teamsport: check! Ik sta open voor nieuwe ervaringen: check!

Awel, dan ben je van harte uitgenodigd op de 2de editie van onze ludieke waterpolo-initiatie. Tesamen met andere toffe madammen zal onze trainer jullie een uurtje inwijden in de geneugten van waterpolo. Op het menu staat: opwarming, wat basistechnieken en -regels en tot slot een relax matchke.

Een ideale kennismaking! Om het helemaal comfortabel te maken, zetten we de bodem van het instructiebad hoog genoeg, zodat het voor iedereen een haalbare kaart is. Waarom doen we dit? We willen een diverse recreatieve sportclub zijn en blijven. En onze gemengde werking is daar een uiting van. En ook omdat er nog heel wat onontgonnen spelplezier in jullie schuilt ;-)

Deelname is gratis en houdt geen engagement in. Bekijk het als een leuke kennismaking. We ontvangen jullie graag op dinsdagavond 24 september om 20u45 aan de receptie van het Hallebad! Gewoon doen!

Heb je vragen of wil je deelnemen, stuur ons dan een chatbericht via onze pagina: https://www.facebook.com/elduque.halle/

Benodigdheden: enkel badpak, voor de rest zorgen wij!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Sportoase Hallebad
Nederhem 35, 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis
Contact
Telefoonnummer: https://www.facebook.com/elduque.halle/