Lessen Aikido Musashi Halle

Vliegje

Op dinsdag 3 september starten we terug met het nieuwe Aikido seizoen. Aikido is geschikt voor jong en oud. Aansluiten kan het hele seizoen en je kan genieten van 3 gratis proeflessen. Iedereen van harte welkom.

Aikido is een manier om zich te verdedigen tegen agressie, maar daar stopt het niet. Naast het ontwikkelen van soepelheid, snelheid, en uithouding, wordt er nadruk gelegd op zelfontplooiing, discipline en zelfkennis. Aikido is ook een filosofie die diepe indrukken achterlaat op de beoefenaar. Het is dus geen sport, maar een discipline die als hoofddoel heeft, niet het leren vechten, maar een volledige beheersing van zichzelf op mentaal,fysiek en spiritueel vlak.

Aikido is niet alleen efficiënt, maar ook een manier om je lichaam in goede conditie te houden en een leven lang gezond te blijven, niet alleen door de gezonde bewegingen, maar ook via methoden die in het Oosten sinds eeuwen aangewend worden om het eigen lichaam te verzorgen en zonodig te genezen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, lichaamsbouw of kracht. Er wordt gewerkt met respect voor de partner en voor het eigen lichaam. Beginners en gevorderden trainen en evolueren samen. Aikido kent geen competitie of wedstrijdvorm.

Aikido iets voor jou ? Gewoon doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
sportcomplex De Bres
Mgr. Scenciestraat, 1500 Halle
Wanneer

tot

Prijs
€ 170.0