Lang Leve de oogst (milieuvriendelijk bewaren)

De maand oktober is geschikt om groenten en fruit te bewaren die we niet onmiddellijk consumeren. Lies Huygens, lesgeefster voeding en ecokok, zal ons op 10 oktober hierin wegwijs te komen maken.  In deze voordracht kan je  de verschillende technieken leren kennen om groenten en fruit langer te bewaren.

Welke techniek is het best om tomaten te bewaren en wat heb je hiervoor nodig? Hoe lang kun je een zelf ingemaakte oogst bewaren? Het komt allemaal aan bod.

Na de theorie kunnen we verschillende bereidingen proeven en bespreken. Omdat het aantal deelnemers door de lesgeefster beperkt wordt tot 20 moet er voor deze avond ook ingeschreven worden. Deelnameprijs 3 euro. Stuur een bericht naar helene.gillis@skynet.be en schrijf na onze bevestiging 3 euro over op rekening BE69 4221 0665 3178 van Velt Groot-Halle, met vermelding “inschrijving Lang leve de oogst”.

Waar
Lang Leve de oogst (milieuvriendelijk bewaren)
Brouwerijstraat , 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.