GEK?

“Gek?” is een tentoonstelling van Sana Sadat Mohammad Rafiei Nazari.

Deze tentoonstelling gaat over de psychische ziektes waarmee Sana worstelt en vooral het taboe dat hier rond heerst. Door te schrijven, foto’s te nemen en muziek te spelen, leert Sana om haar gevoelens een plek te geven en te uiten. Deze verschillende kunstvormen helpen haar bij het verwerkingsproces dat zij doormaakt om hier dan hopelijk sterker uit te komen.

Sana wil via haar gedichten en foto's een beeld geven aan deze "ziektes" en het taboe hier rond doorbreken. Jongeren worstelen vaker en vaker met negatieve gevoelens en jammer genoeg vinden een heleboel onder hen niet altijd een uitweg of een manier om hierover te praten. Sana hoopt via haar verhaal anderen aan te zetten tot begrip en vooral tot het creëren van een openheid om hierover te praten.

De tentoonstelling is gratis maar Sana heeft er voor gekozen om ze te verbinden aan Music For Life. Via 'Centjes voor JAC Halle Vilvoorde', waarvoor je een vrije bijdrage kan doet op de tentoonstelling of rechtstreeks via Music For Life, hopen we het verhaal van Sana verder te kunnen verspreiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
JC De Kazerne
Leide 3, 1500 Halle
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 9:30 tot 16:30
Organisatie
Thema
Prijs
gratis
Reservation
Contact
Telefoonnummer: 02 365 98 30