Festivhalle

Festivhalle is een gratis en gezellig 3-daags stadsfestival waar jong en oud aan hun trekken komen!
Van 12 tot en met 14 september is iedereen welkom op de Leide (in het hartje van Halle). Daar staat o.a. onze grote tent te blinken, een buitenpodium (Secret-Stage), eetkraampjes, een Gin & Cavabar en tal van randanimatie.

Donderdag:
Om een gezellige start te verzekeren, toveren we onze toog om tot een streekbierencentrum. We serveren in glazen en op het podium verwelkomen we regionaal talent. Prima, ongedwongen start van een fantastisch 3-daagse!
Vrijdag:
In samenwerking met FriS bieden we de kans aan mensen met een beperking om hun talent achter onze draaitafels naar boven te halen. Een 6-tal DJ's van FriS trappen elk om beurt de avond -met massale belangstelling- af, waarna nationale en internationale artiesten de show overnemen. Op de Secret Stage zorgen DJ's van regionaal en/of opkomend talent voor de nodige beats.
Zaterdag:
We openen onze zeilen rond 13u voor de allerkleinsten en voorzien tal van activiteiten, workshops en podium acts. In de latere namiddag schakelt ons programma stilaan over naar jeugd en volwassenen. We verwelkomen alweer nationale en internationale artiesten op ons hoofdpodium. Op de Secret Stage maken we plaats voor regionaal en opkomend DJ-talent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Parking Leide
Leide , 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis