Craquelé (8+)

Vliegje

Ingesloten tussen dikke muren en omringd door verweerde schilderijen vertelt Studio Orka het levensverhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Vergeten flarden, wilde herinneringen en stoutmoedige dromen, momenten die bepalen wie we nu zijn of nooit mochten worden. Gespeeld in een kerk.

In een kerk vertellen we het verhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Flarden, herinneringen en dromen, momenten die bepalen wie we zijn of nooit mochten worden. En ondertussen spelen we met de tijd, zijn voeten. 

Craquelé is een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven.

VAN/MET: Martine Decroos, Philippe van de Velde, Dominique van Malder, Titus De Voogdt, Janne Desmet, Tania Van der Sanden, Ilse de Koe, Robrecht Vanden Thoren, Peter Monsaert, Lander Scheire, Willem Loobuyck, Maria Dolores Nijns, Staf De Neve.

TECHNIEK/DECOR: Philippe Van de Velde, Koen Demeyere, Jonas Lambrigts, Lorin Duquesne, Geert Vandewalle, Willem Rys, Jille Wellecan, Geeraard Respeel.
KOSTUUM: Valerie Leroy, Elise Goedgezelschap, Leentje Kerremans.
KAP/GRIME: Dorien Van Poucke, Dian Vandecruys.

KOOR o.l.v.: Hans Primusz/ Wouter Crombez, Dieter Demerre, Bram Vancompernolle, Raju Thapa, Bart Janssens, Jan Roels, Piet Wouters, Jan Verbeeck, Bruno Wyns, Frédéric Mylle, Rik Steuperaert, Siegfried Dhaene, Katrien Wemel, Fien Neirynck, Lynn-Luise Bekaert, Els Meersschaert, Ann De Raedt, Jo Jacobs, Aldona Van Haesevelde, Christine Van den Branden, Anna Vanlommel, Elisa Van De Voorde, Herlinde Witdouck, Mia Coulier, Kristine VAn Mechelen, Nelly Massa, Mies Vanbellinghen, Anne Degrieck, Iva Donckers, Ilona Vertriest, Valerie Konings, Sofie Kaelen, Nancy de Wit, Kat Glassée, Inge Lerno, Katrien De Schrijver.

MET GROTE DANK AAN Sint-Barbaracollege, Hilde Leloup en Leen Deneckere.

PRODUCTIE: Studio ORKA, hetpaleis.
COPRODUCTIE: Theater Antigone.
MET STEUN VAN: de Vlaamse Overheid, Stad Gent.
Deze voorstelling werd gerealiseerd met steun verkregen via Tax Shelter.

BEREIKBAARHEID
De kerk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (5 min wandelen van het station van Halle). Met de auto parkeer je best in de Welkomstlaan (einde van de afrit E19) of aan het station in de Vandenpeereboomstraat. Hou er rekening mee dat het verkeer in en om Brussel zeer druk kan zijn, met mogelijk stevige vertragingen. Vanuit Cc Strombeek is er de mogelijkheid tot een gratis bustransport voor de voorstellingen op vrijdag. Deze bus vertrekt om 17u30 op de parking van CC De Factorij en om 18u00 aan de Carpoolparking Strombeek-Bever (Antwerpselaan, 1853 Grimbergen). Meer informatie en reservaties verlopen via de ticketbalie: tickets@ccstrombeek.be (02 263 03 43).

Waar
Sint-Rochuskerk
Kardinaal Mercierplein 1, 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 16.0
Reservation