×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

11.11.11. Verkoop

Ha11e biedt gratis lekkere zelfgemaakte soep aan op de zaterdagmarkt en verkoopt er toffe gadgets, (h)eerlijke chocolade en truffels van 11.11.11.

Dit jaar gaan we met de campagne naar het hart van 11.11.11: we zetten changemakers wereldwijd op een voetstuk. Door hoopvolle verhalen, straffe acties en scherpe inhoud. Waarom? Omdat ze meer dan ooit onder druk staan en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen.

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad, ... deze changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan. Net daarom zijn deze changemakers belangrijker dan ooit en voeren wij campagne.

Ha11e ondersteunt volop dit thema door op de markt zelfgemaakte lekkere soep aan te bieden en het verkopen van toffe hebbedingetjes, (h)eerlijke chocolade en Fair Trade truffels.

Waar
11.11.11Halle (Ha11e)
Parkings Possozplein - Joseph Possozplein , 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
11.11.11Halle (Ha11e)