×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

11.11.11 Ontbijt

In duurzame voedselsystemen is er geen plaats voor voedselverspilling, wel voor een lekker goed(koop) ontbijt. Kom naar het ontbijt van Ha11e en geniet volop!

'Omdat honger een onrecht is' is een oude slogan van 11.11.11, maar het is jammer genoeg nog steeds actueel. Eén negende van de wereldbevolking lijdt honger en dat aandeel blijft al jaren schokkend stabiel. Honger is geen gevolg van schaarste, maar van armoede, ongelijkheid, economisch winstbejag, speculatie, brute landroof, verkeerde keuzes.

11.11.11 ondersteunt ook maatregelen die de permanente voedselverspilling aanpakken. We worden nog altijd dagelijks geconfronteerd met een aanstootgevende voedselverspilling. Het is onaanvaardbaar dat deze voedselverspilling leidt tot een verkwisting van schaarse grondstoffen. Voor 11.11.11 is het duidelijk dat wij in het Noorden net als voor de klimaatverandering een grote verantwoordelijkheid hebben wat voedselverspilling betreft. Daarom is het onze plicht om onze eigen verspilling kordaat aan te pakken, om meer aandacht te hebben voor een evenwichtige spreiding van de afzetmarkten en om de lokale voedselconsumptie te stimuleren.

Kom op zondag 10 november (de 11de maand) naar het ontbijt van Ha11e in het Wereldcafé (Oude Post) en geniet van onze koekjes & broodjes van de plaatselijke bakkers, de cava, het zelfgemaakt spek met eieren en de lekkere streekkazen!

Vooraf reserveren is niet nodig. Iedereen is welkom!

Waar
11.11.11Halle (Ha11e)
9 Kardinaal Cardijnstraat , 1500 Halle
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
11.11.11Halle (Ha11e)
Thema