×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Nieuws overzicht

Je kan opnieuw gratis jouw fiets laten graveren

Vanaf 17 juni kan je op woensdagnamiddag opnieuw gratis jouw fiets laten graveren in de garage van het stadhuis. Zeker doen, want dit helpt niet alleen diefstal voorkomen maar zorgt er ook voor dat de politie je onmiddellijk kan contacteren wanneer ze je fiets terugvinden.  

We zoeken 2 nieuwe gemeenschapswachten!

Stad Halle is op zoek naar 2 nieuwe gemeenschapswachten die willen meebouwen aan een aangename, leefbare en veilige stad! Interesse? Solliciteren kan tot 17 juni.

Vanaf 2 juni nieuw afsprakensysteem recyclagepark

Om je bezoek aan het recyclagepark ook tijdens de coronacrisis op een vlotte en veilige manier te laten verlopen koos de stad ervoor om vanaf de heropening op 7 april enkel te werken op afspraak. Vanaf 2 juni zal Intradura deze afspraken beheren via een nieuw systeem. Je kan vanaf nu een afspraak maken via intradura.mijnrecyclagepark.be of vanaf 2 juni ook op het nummer 02 334 17 40.

De bib ontvangt opnieuw bezoekers vanaf 2 juni

Juno fotografie

Goed nieuws! De bib ontvangt opnieuw bezoekers vanaf 2 juni. Je kan opnieuw zelf materiaal uitlenen. Inleveren van materiaal kan enkel via de inleverbox. Kranten lezen, studeren, printen, kopiëren of gebruik maken van onze computers kan voorlopig niet. Om praktische redenen werden ook de openingsuren aangepast en blijft de bibliotheek van Essenbeek helaas voorlopig gesloten. Ontdek snel alle afspraken.

Verhoogd brandgevaar in bossen en natuurgebieden

Het is al enkele weken droog en de voorbije dagen vrij warm. In de bossen en natuurgebieden geldt bijgevolg code oranje. Dit wil zeggen dat er verhoogd brandgevaar is. Wees dus extra voorzichtig en hou je aan enkele voorzorgsmaatregelen in natuurgebieden en bossen.