Nieuws overzicht

Stem op jouw favoriete idee voor een Halle in dialoog!

Door inwoners uit een buurt, wijk of deelgemeente samen te brengen en te laten debatteren over de plannen die zij belangrijk vinden, kom je al snel tot een idee waar iedereen zich goed bij voelt. Daarom gaf Griet de suggestie aan #ideeZKTstad om ideeënsessies te organiseren voor iedereen!

Stem op jouw favoriete idee voor een leefbaar Halle!

Als animator op het speelplein kwam Mendel op het idee om van de stad één groot speelterrein te maken en mensen samen te brengen tijdens een spel vol uitdagingen. Hoe zo'n spelavond eruitziet, vertelt hij jou graag zelf.

Jouw knotbomen gratis laten knotten

knotteam in actie

Heb je knotbomen zoals een wilg, els, eik, es of populier die dringend geknot moeten worden? En heb je zelf geen tijd of zin om in de boom te kruipen? Geen nood, doe beroep op de helpende handen van de vrijwilligers van knotteam Pajottenland & Zennevallei! Het Knotteam is een vaste waarde en staat ook dit jaar opnieuw voor je klaar.

Zin in het kunstonderwijs? Schrijf je nu in!

Maud, Maarten en Siona

Op muziek, woord en dans staat geen leeftijd. Dus op het lerarenkorps van de Servaisacademie ook niet. We ontmoetten de drie benjamins van het team: Maud, Maarten en Siona. Inschrijven aan onze kunstacademies kan al vanaf 6 jaar, maar er is ook een ruim aanbod aan opleidingen voor volwassenen. Neem zeker een kijkje op de websites!

Laat je plukken! Plukteam voor hoogstamfruit

zakken met fruit en vrijwilliger

Jammer genoeg komen heel wat eigenaars er niet toe om hun hoogstamfruitbomen geplukt te krijgen. Een droevig zicht, al dat lekkere fruit dat aan de boom rot of op de grond valt. Geen nood, je kan steeds beroep doen op de gratis helpende handen van de vrijwilligers van het plukteam Pajottenland & Zennevallei.