Nieuws overzicht

Politiehuis "achter de schermen"

In de Fabriekstraat wordt de oude rijkswachtkazerne momenteel gerenoveerd tot een modern politiehuis. We namen alvast een kijkje "achter de schermen".

Kijk opnieuw naar de gemeenteraad

Kijk live naar de gemeenteraad op 25 februari 2020 vanaf 20 uur.

Gemeenteraad in 't kort van 25 februari 2020

Ben je benieuwd over welke onderwerpen de gemeenteraad gisteravond debatteerde? Wil je weten over welke punten een akkoord werd bereikt? En hoe die stemming verliep? In onze videoreeks ‘Gemeenteraad in ’t kort’ belichten we voortaan elke maand de belangrijkste blikvangers. Op die manier ben je weer helemaal mee!

We zoeken 2 nieuwe gemeenschapswachten!

Stad Halle is op zoek naar 2 nieuwe gemeenschapswachten die willen meebouwen aan een aangename, leefbare en veilige stad! Interesse? Solliciteren kan tot 18 maart

Ook een vraag over het Coranavirus? Surf naar info-coronavirus.be

De uitbraak van het nieuwe coronavirus (Covid-19) in China beheerst al enkele weken de actualiteit. Hoewel het hoofdzakelijk over een probleem in China gaat, begrijpen wij dat ook Hallenaren zich vragen stellen over hun veiligheid. Daarom heeft de federale overheidsdienst Volksgezondheid, in nauwe samenwerking met onze partners bij de Gemeenschappen en Gewesten, het initiatief genomen om alle belangrijke informatie samen gebracht op www.info-coronavirus.be.