×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Laptops voor kwetsbare jongeren gezocht

Kinderen en jongeren zonder internetconnectie of computer hebben het veel moeilijker om thuis te studeren en verbonden te blijven met de school en leerkrachten. Dat zorgt ervoor dat kwetsbare kinderen ook door de coronacrisis weer harder getroffen worden dan hun klasgenoten. Het risico bestaat dat ze door het missen van een laptop achterop geraken met de leerstof. Dat wil de stad Halle vermijden en daarom we samen met CoderDojo een nieuwe inzamelactie.   

Heb jij thuis of binnen je bedrijf één of meerdere laptops beschikbaar die je niet meer of nog zelden gebruikt? Mogen we deze doorspelen aan een Halse leerling die thuis niet de mogelijkheid heeft om online les te volgen? Laat het ons weten via laptops@halle.be

Stad Halle schenkt 25 euro voor elke laptop.

CoderDojo wist alle bestaande data van je laptop en maakt hem opnieuw gebruiksklaar. Stad Halle schenkt 25 euro aan CoderDojo per laptop die we aan een Halse leerling kunnen bezorgen.  Alle laptops zijn welkom op voorwaarde dat ze nog opstarten via de aan/uit knop en er een bijhorende werkende oplader voorhanden is.