×

Opgelet

Omwille van de huidige situatie rond het Coronavirus, werken onze staddiensten enkel nog op afspraak.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar www.halle.be/afspraak-maken
Bel naar 02 365 99 00.
of mail naar info@halle.be

 

Sectie

Supermarkten

Voorrang supermarkt

Lidl vraagt de klanten om 65+ers voorrang te geven tussen 8u30 en 9u30 om hun boodschappen te doen. Daarnaast krijgt zorgpersoneel voortaan de hele dag voorrang om bij Lidl hun aankopen te doen.

 

Bij ALDI kan het zorgpersoneel, op vertoon van hun persoonlijke personeelsbadge, voorrang verkrijgen in onze winkels. Dit zowel in de wachtrij aan de ingang, als in de wachtrij aan de kassa.

In Delhaize-winkels krijgen ziekenhuispersoneel en politiemensen prioritaire toegang. Van 9u tot 20u krijgen zij voorrang als ze hun badge tonen aan de bewakingsagent aan de ingang van de winkel.

Uit solidariteit wil Carrefour prioriteit geven aan twee groepen mensen: Zorgmedewerkers, die hard werken in de strijd tegen het coronavirus en weinig tijd hebben om te winkelen. Zij worden uitgenodigd om spontaan hun professionele badge te tonen. Mensen van 65 jaar en ouder, aangezien dit een bijzonder kwetsbare groep is. Daarnaast krijgen ook bestellingen die via ShipTo-dienst worden geplaatst ook voorrang voor personen boven de 65 jaar.

Colruyt Group werkt een oplossing op maat uit om de voedingsaankopen van zorgmedewerkers te kunnen leveren op hun werkplaats. De medewerkers van UVC Brugmann en UZ Leuven kunnen sinds afgelopen weekend bestellingen plaatsen. Via een apart logistiek netwerk worden deze bestellingen afgeleverd in het betreffende ziekenhuis. De dienst zal geleidelijk aan verder worden uitgerold in afstemming met andere ziekenhuizen. Op die wijze wil Colruyt Group voor de ziekenhuismedewerkers op termijn de zorgen over het aankopen van voedingswaren wegnemen voor henzelf en hun gezin zolang de coronavirus-crisis duurt.