foto eerst aanmelden

Inschrijven in kleuter-, lager of secundair onderwijs? Eerst online aanmelden!

Voortaan kan je ook leerlingen die naar het eerste jaar secundair onderwijs gaan, online aanmelden. Alle kinderen die zich willen inschrijven in een kleuter- of lagere school, kunnen zich aanmelden tussen 18 maart en 5 april via www.basisschool-aanmelden.be. Voor het secundair onderwijs kan dit al vanaf 14 maart tot en met 5 april via www.secundair-aanmelden.be. 

Sportoase Hallebad zoekt nieuwe collega's

Sportoase Hallebad biedt een uitgebreid sportief en recreatief aanbod voor groot en klein, voor jong en oud, ... kortom: voor iedereen! Het zwembadencomplex bestaat uit een sportbad, instructiebad, uitgebreide welness en groepslessen.

Hoe klimaatvriendelijk wonen en bouwen?

Promobeeld benoveren

Heb je een vraag over klimaatvriendelijk wonen en bouwen? Kom langs in de klimaatmobiel, het klimaatkantoor op wielen. Je moet geen afspraak maken. Spring gewoon binnen.

Willamekaai afgesloten: opnieuw open vanaf 21 maart!

hallemaalbruggen.be

Van 11 tot en met 20 maart wordt de Willamekaai gesloten voor alle verkeer, dit ter hoogte van de parking aan de voormalige zeepfabriek Klaar. De Vlaamse Waterweg voert er momenteel werken uit voor de aanleg van de Sint-Annabrug. Door de voorspelde slechte weersomstandigheden blijft de Willamekaai dus langer afgesloten.

De Lijn herneemt bediening van lijn 155 in wijk Heuvelpark

Begin januari 2019 kondigde De Lijn aan dat ze de dienstregeling van sommige lijnen zouden aanpassen. In Halle was dit onder meer het geval voor lijn 155. Op deze lijn werden de haltes aan de Jubellaan, Veldstraat en E. Duezstraat afgeschaft tot grote frustratie van de bewoners van de wijk Heuvelpark. De Lijn laat nu weten dat ze de haltes in de wijk opnieuw zullen bedienen vanaf 11 maart.

Blijf op de hoogte

Welk nieuws wil je ontvangen?*